Snel en veilig uw goederen of producten leveren? Doe het bij STS Holland!

Wilt u uw goederen of producten op een veilige en snelle manier over de hele wereld verzenden, dan gaat dat zonder problemen.

Over ons

In 2006 is STS Holland begonnen met een kleine autobedrijf. Na jarenlang in de autobranche te hebben gewerkt, is STS Holland overgegaan naar een transport bedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in het transporteren en laden van containers. Met een ploeg dat bestaat uit een unieke en individuen die niet alleen personeel zijn, maar ook een grote verantwoordelijkheid hebben voor het bedrijf.

STS Holland

Daarnaast is STS Holland een van de weinige die zware en grootte producten vervoert en laad, dit gaat tot 32 ton. Deze zware goederen of producten worden zorgvuldig en met geduld behandeld en ingeladen. Daarnaast hebben ze nu ook een Zijlader die nieuw op de markt is. Deze zorgt ervoor dat die super zware goederen of producten geladen worden.

Netwerk

STS Holland heeft ook een groot netwerk die zich uitstrekt tot wereldwijde bedrijven die ook bezig zijn met het vervoeren van goederen en producten. Naast dat werken ze ook met de meest bekende bedrijven die er zijn. Onder andere  ANL, OOCL, MOL, MSC, HAMBURG, SUD,en CGM. Met deze connecties komen ze heel erg ver.

Contact

Heeft u vragen of advies nodig voor de diensten die ze leveren, dan kunt u gerust contact opnemen. Zij staan u constant bij met het laden en transporteren van goederen en producten. U kunt ze bereiken via de telefoon of via de e-mail.