MKB factoring heeft voor meer omzet gezorgd

      Geen reacties op MKB factoring heeft voor meer omzet gezorgd

MKB factoring MKB factoring is iets wat iedere ondernemer zou moeten kennen. Dit is namelijk niet alleen voor grotere bedrijven erg interessant, maar ook zeker voor de starters onder ons. Zelf ben ik een jaar geleden mijn eigen ontwerpbureau gestart. Dat loopt allemaal heel erg goed, maar ik had nooit verwacht dat er nog zoveel meer bij zou komen kijken. Al dat papierwerk vond ik in het begin nog wel leuk, maar na een tijdje werd dat wel minder. Toen ben ik eens uit gaan zoeken wat ik hieraan kon doen. Een van de dingen die vooral veel tijd in beslag nam, was het sturen van herinneringen aan klanten. Deze moesten dan nog betalen en eigenlijk had ik het geld ook wel nodig.

Dit bedrijf regelde mijn MKB factoring

MKB factoring

Mijn vriend stelde een keer voor om MKB factoring te gaan gebruiken. Hier had ik zelf eigenlijk nog helemaal niet over nagedacht, maar toch ben ik het uit gaan zoeken. Toen ik online ging kijken, kwam ik bij Finqle op hun website terecht. Het fijne hier is dat je een korte vragenlijst in kunt vullen waardoor je direct weet of hun dienstverlening iets voor jou is. Dit bleek zo te zijn, dus toen ben ik er serieus over na gaan denken. Met verschillende mensen heb ik het hierover gehad en iedereen zei dat ik het moest zien als investering. Iets waar ik nu geld aan uitgaf, maar het op langere termijn terug zou krijgen.

Het verdient zich terug

Toen ik MKB factoring echt ben gaan gebruiken, was ik daar direct blij mee. Ik merkte dat het me veel opleverde en dat ik veel meer tijd overhield om te doen wat ik nu echt het leukste vond. Daardoor was ik ook meer uren daadwerkelijk bezig en verdiende ik meer geld dan de maanden daarvoor!