Hier moet je op letten bij het kopen van tweedehands horeca tafels

Horecaondernemers die net zijn gestart hebben vaak al veel kosten gemaakt. Daarom kan het goed zijn om te kiezen voor tweedehands horeca tafels. Maar waar moet je nu op letten bij het kopen van deze tafels? In dit artikel geven wij je drie handige tips.

tweedehands horeca tafels
  1. Koop de tafels bij een winkel of webshop

Je kunt natuurlijk tweedehands horeca tafels kopen bij een particulier, maar dit is eigenlijk niet aan te raden. Er geldt dan namelijk geen garantie op. Winkels en webshops bieden vaak wel garantie aan. Je kunt gemakkelijk teruggaan naar de winkel of webshop als er toch iets aan de tafel blijkt te mankeren. Het is daarom altijd aan te raden om de tafels bij een winkel of webshop te kopen.

  1. Controleer de tafels op beschadigingen en mankementen

Je wilt natuurlijk wel tweedehands horeca tafels kopen die nog in goede staat zijn. Daarom is het belangrijk om de tafels voor aankoop goed te controleren op beschadigingen en mankementen. Bekijk ze daarom goed en check of je geen beschadigingen of mankementen ziet. Zeker als je toch besluit de tafels bij een particulier te kopen is dit belangrijk.

tweedehands horeca tafels
  1. Denk na over een eventuele opknapbeurt

Als de tafels wel beschadigingen of mankementen vertonen en je ze alsnog graag wilt kopen, wil je ze waarschijnlijk wel opknappen. Of misschien wil je de horeca tafels graag in een andere kleur verven. Het is dan belangrijk om rekening te houden met een opknapbeurt en de kosten hiervan bij de prijs op te tellen. Nu weet je wat de totale kosten zijn en kun je bepalen of je dit het waard vindt.