Handig: een mobiele app urenregistratie

      Geen reacties op Handig: een mobiele app urenregistratie

Als werkgever is het soms lastig om werknemers ergens het nut van laten in te zien. Zo ook van een online urenregistratie programma. Werknemers kunnen het bijvoorbeeld vervelend vinden om helemaal achter de computer te moeten kruipen om hun rooster in te zien. Hier heeft Nostradamus wat op bedacht. Namelijk een mobiele app urenregistratie.

Waarom een mobiele app urenregistratie?

Het is niet onbekend dat een mobieltje tegenwoordig van zeer hoge waarde is voor mensen. Het is het apparaat waar je als eerste op kijkt als je wakker wordt en het laatste waar je op kijkt als je gaat slapen. Omdat mensen zo vaak op hun telefoon zitten, leek het Nostradamus een goed idee om de urenregistratie ook mobiel beschikbaar te maken. Zo is de drempel voor werknemers om even naar hun rooster te kijken lager.

Beschikbaarheid van het personeel

Werkgevers kunnen verschillende dingen inzien in de app. Zo kunnen zij de    beschikbaarheid van het personeel zien doordat iedere werknemer een soort persoonlijke pagina heeft waarop staat hoeveel hij of zij beschikbaar is. Op basis hiervan kunnen zij, of roostermakers, heel gemakkelijk een rooster samenstellen voor de desbetreffende week.

Alles in 1 overzicht

De app maakt in 1 keer duidelijk wat het rooster is voor een week. Je kunt dan ook op 1 pagina zien wanneer en voor hoelang je als werknemer op welke dagen staat ingepland. Ook kun je hierdoor gelijk zien met welke collega’s je wanneer werkt als werknemer. Voor een werkgever bespaart het tijd om in 1 keer te zien wie wanneer werkt.

Ruilverzoek indienen

Een bijkomend voordeel van de app is dat werknemers met behulp van de app een ruilverzoek kunnen indienen. Als je bijvoorbeeld maandag niet kunt werken, kun je voor deze dag in een ruilverzoek indienen. Hiervoor kun je contact opnemen met een collega die de dienst van jou zou willen overnemen. Dit scheelt tijd voor de werkgever omdat werknemers op deze manier zelf heel gemakkelijk een invanger kunnen regelen.

Veel succes met het gebruik van een mobiele app urenregistratie!