Diverse Refurbished kantoormeubelen

      Geen reacties op Diverse Refurbished kantoormeubelen

Bureaus, roldeurkasten en bureaustoelen… Mauron is dé specialist in refurbished kantoormeubelen. Ze hebben een ruim en gevarieerd aanbod aan gebruikt kantoormeubilair. Ze richten kantoren en bedrijven in. In het assortiment kun je onder andere de merken: Haworth Comforto en Ahrend vinden. Ze leveren deze uit voorraad.

Refurbished kantoormeubelen

Mauron – Refurbished kantoormeubelen

Mauron verkoopt refurbished kantoormeubelen. Ze zijn in 2011 gestart met de verkoop van goedkope en gebruikte kantoormeubelen. Veel bedrijven vragen veel geld om een kantoorpand leeg te halen en zij vonden dat dat anders moest. In ruil voor een eerlijke vergoeding heeft Mauron het hele pand, dat bestond uit 100 werkplekken, vergaderzalen en kantines, in 3 dagen helemaal schoon opgeleverd aan de verhuurder. Hierna zijn ze begonnen met het bedrijf en op 1 juni 2017 stond de teller al op boven de 800 producten. In relatief korte tijd zijn ze fors gegroeid en hebben ze besloten om alles op 1 locatie te centraliseren. Als je geïnteresseerd bent kun je gerust contact opnemen voor vragen of advies. Ze helpen je altijd persoonlijk en zijn niet zoals de onpersoonlijke grote ondernemingen.

Meubels

Reviews

Maurits: Fijne zaak. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Gerard: Vriendelijk personeel en goede service. Ook leveren ze snel en ik ben een tevreden klant.

Marga: Ik ben erg tevreden over alle geleverde onderdelen. De zekerheden van Mauron kloppen! En ze helpen je goed als je vragen hebt.

Josh: Ik ben zeer tevreden over Mauron. Ze leveren op tijd, hebben een goede service en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Robbie: Top kwaliteit voor deze prijzen. De tweedehands producten zien er als nieuw uit. Ik zou elke online aankoop wel zo willen hebben.

Linda: 2 sleutels voor een Ahrend Ladeblok gekocht. De volgende dag al binnen en de sleutels passen perfect! Ik raad ze zeker aan!